Your energy is chemistry

Arrangementen

  Met een professionele horeca keuken in huis ben je bij het Stadslab aan het juiste adres voor een kleine versnapering of een uitgebreid diner. In overleg altijd een passend arrangement bij je event, voor zowel grote en kleine groepen. 

  Vergaderen

  Vergaderarrangement bestaan uit koffie & thee met zoet en water gedurende de vergadering. Beide vergaderruimtes beschikken over een beamer en flip-over(s). Vergaderarrangementen kunnen worden uitgebreid met een lunch, borrel of dinerboven

  Lunchen

  Het basis luncharrangement bestaat uit verschillende vers afgebakken broodjes en sandwiches, suikerbrood & krentenbollen. Aan te vullen met bijvoorbeeld smoothies, verschillende soorten soepen of warme snacks. Naast het basis luncharrangement bieden wij ook de mogelijkheid voor een volledig lunchbuffet. 

   

  Zin in een feest met versnaperingen of een diner?

  Bekijk onze agenda

  Borrelen

  We bieden meerdere dranken arrangementen op maat aan, aangepast naar uw wensen. Daarbij kunnen wij verschillende borrelhappen uit onze eigen keuken serveren. Denk aan pincho's, verschillende bittergarnituur, charcuterie of lokale kaasplanken. 

  Wijnproeverij

  Maak het feest of event compleet met een wijnproeverij. Een proeverij van verschillende wijnen, uitleg en leuke weetjes en bijbehorende kleine gerechten. Een wijnproeverij kan worden gecombineerd met een 3 gangen diner. 

  Dineren vanaf 25 personen

  Dineren bij het Stadslab is mogelijk vanaf 25 personen. Van een walking diner, buffet diner, BBQ tot een 6-gangen diner aan mooi gedekte tafels, alles is op maat mogelijk. Risotto

  Heerlijk eten en lekkere drankjes
  Wat wil je nog meer?

  Aanvraagformulier

  Leuk dat je geinteresseerd bent! Na je aanvraag zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden verder met elkaar te bespreken. 

  gasten